Avocadosalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
150 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
4 spsk. Valnøddeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4431 (1055 kcal)
KJ pr. Pers. 1107 (263 kcal)
Vægt ialt 986 gram
Vægt pr. Pers. 246 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 449 KJ (107 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)