Kartoffel- auberginegratin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
1200 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Oregano, frisk
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
100 gram Feta. 50+
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Græske frikadeller:
1000 gram Lammekød, hakket
200 gram Feta. 50+
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 spsk. Oregano, frisk
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
Energi:
KJ total 24005 (5715 kcal)
KJ pr. Pers. 4801 (1143 kcal)
Vægt ialt 3980 gram
Vægt pr. Pers. 796 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 603 KJ (143 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)