Bjørns græske frikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
200 gram Feta. 50+
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 spsk. Oregano, frisk
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 10211 (2431 kcal)
KJ pr. Pers. 2552 (607 kcal)
Vægt ialt 1384 gram
Vægt pr. Pers. 346 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 737 KJ (175 kcal)
Protein 18.3 gram
Fedt 11.2 gram
Kulhydrat 1.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)