Spaghetti med aubergine og tomat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
2 kviste Merian, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
  Tilbehør:
20 blade Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 11188 (2663 kcal)
KJ pr. Pers. 2797 (665 kcal)
Vægt ialt 2240 gram
Vægt pr. Pers. 560 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 499 KJ (118 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 19.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)