De bedste pandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Bagning:
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 6777 (1613 kcal)
KJ pr. stk. 564 (134 kcal)
Vægt ialt 835 gram
Vægt pr. stk. 69 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 811 KJ (193 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 20.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)