Kartoffelsalat med avokado næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kogte kolde kartofler
4 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
4 dl. Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8501 (2024 kcal)
KJ pr. Pers. 2125 (506 kcal)
Vægt ialt 1940 gram
Vægt pr. Pers. 485 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 438 KJ (104 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)