Bagt rabarbercheesekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Digestive kiks 1 Digestive kiks vejer ca. 12 gram.
100 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
  Ostecreme:
500 gram Mascarpone Mascarpone er en mild, cremet friskost lavet af creme fraiche og fløde, har konsistens som creme fraiche 38%
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Appelsinskal, kandiseret 1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Kompot:
400 gram Rabarber, renset vægt
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
Energi:
KJ total 25305 (6025 kcal)
KJ pr. Pers. 2108 (502 kcal)
Vægt ialt 1836 gram
Vægt pr. Pers. 153 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1377 KJ (328 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 22.2 gram
Kulhydrat 29.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)