Bagt æblekage Diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
65 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 7598 (1809 kcal)
KJ pr. Pers. 1266 (301 kcal)
Vægt ialt 720 gram
Vægt pr. Pers. 120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1055 KJ (251 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 16.2 gram
Kulhydrat 21.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)