Alis ovnkylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Marinade:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 cm. Ingefær, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 spsk. Karry, madras
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
   
  Til fadet:
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 7081 (1686 kcal)
KJ pr. Pers. 1770 (421 kcal)
Vægt ialt 1544 gram
Vægt pr. Pers. 386 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 458 KJ (109 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 1.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)