|
|
|
Marinade:
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
3 |
fed |
Hvidløg3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
1 |
|
Tomater, friske1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
2 |
cm. |
Ingefær, frisk2 cm. Ingefær, frisk
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
|
Citron, saft heraf1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
|
1 |
spsk. |
Karry, madras1 spsk. Karry, madras
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
1 |
|
Kylling hel1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
|
|
|
|
|
|
Til fadet:
|
1 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
KJ total 7081 (1686 kcal)
KJ pr. Pers. 1770 (421 kcal)
Vægt ialt 1544 gram
Vægt pr. Pers. 386 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 458 KJ (109 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 1.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|