Chili con carne, ægte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Chili pasta:
1 tsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 tsk. Oregano, tørret
2 tsk. Paprika, rosen
3 tsk. Spidskommen, stødt
2 tsk. Sellerisalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram

4 tsk. Chili stærk, stødt
1 tsk. Cayennepeber
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Korianderfrø
2 spsk. Gin
   
700 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
300 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 ds. Kidneybønner, 240g 1 dåse Røde kidneybønner vejer 400 gram, 240 gram drænet vægt.

Tørrede kidneybønner vejer godt det dobbelte når de er opblødte og kogte.
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Rød chilipeber
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10933 (2603 kcal)
KJ pr. Pers. 1822 (433 kcal)
Vægt ialt 2759 gram
Vægt pr. Pers. 459 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 396 KJ (94 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)