Påskesild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
450 Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
1 Peberfrugt. konserves
   
  Dressing:
200 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Karry, madras
1 tsk. Gurkemeje, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
4 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
Karse. frisk
   
Energi:
KJ total 320418 (76290 kcal)
KJ pr. Pers. 40052 (9536 kcal)
Vægt ialt 27930 gram
Vægt pr. Pers. 3491 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1147 KJ (273 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)