|
400 |
gram |
Oksekød, hakket ca. 10% fedt400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
200 |
gram |
Porre, renset vægt200 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
600 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt600 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
800 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
600 |
gram |
Hvidkål600 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
|
250 |
gram |
Knoldselleri, skrællet vægt250 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
|
2 |
spsk. |
Karry2 spsk. Karry
|
3 |
tsk. |
Salt3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.5 |
tsk. |
Peber0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
|
Æbler, syrlige1 Æbler, syrlige 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt
1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
|
15 |
dl. |
Oksebouillon15 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
KJ total 9730 (2316 kcal)
KJ pr. Pers. 1621 (386 kcal)
Vægt ialt 4487 gram
Vægt pr. Pers. 747 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 216 KJ (51 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 6.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|