Boller Diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
10 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
800 gram Hvid hvede
   
Energi:
KJ total 15854 (3774 kcal)
KJ pr. stk. 660 (157 kcal)
Vægt ialt 1510 gram
Vægt pr. stk. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1049 KJ (249 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 33.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)