Mormors frikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kalv og flæsk. hakket 16%
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Danskvand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 nip Timian, tørret
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 6563 (1562 kcal)
KJ pr. Pers. 1640 (390 kcal)
Vægt ialt 1033 gram
Vægt pr. Pers. 258 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 635 KJ (151 kcal)
Protein 11.9 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)