Mormors frikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Danskvand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 nip Timian, tørret
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 5508 (1311 kcal)
KJ pr. Pers. 1377 (327 kcal)
Vægt ialt 1033 gram
Vægt pr. Pers. 258 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 532 KJ (126 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)