Champignonkarbonader næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4015 (956 kcal)
KJ pr. Pers. 1003 (239 kcal)
Vægt ialt 835 gram
Vægt pr. Pers. 208 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 11.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)