Forårsrabarberkage med kokos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
8 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Energi:
KJ total 6986 (1663 kcal)
KJ pr. Pers. 873 (207 kcal)
Vægt ialt 1036 gram
Vægt pr. Pers. 129 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 674 KJ (160 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 23.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)