Forårsrabarberkage med kokos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
4 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
8 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Energi:
KJ total 7393 (1760 kcal)
KJ pr. Pers. 924 (220 kcal)
Vægt ialt 1060 gram
Vægt pr. Pers. 132 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 697 KJ (166 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 25.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)