Red velvet kage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3.75 dl Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
38 gram Rød frugtfarve
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Flødeostcreme:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
400 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Pekannødder
   
Energi:
KJ total 31632 (7531 kcal)
KJ pr. Pers. 2636 (627 kcal)
Vægt ialt 2248 gram
Vægt pr. Pers. 187 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1407 KJ (335 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 49.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)