Ungarsk gullasch, den ægte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
1000 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
300 gram Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
300 gram Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1000 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1000 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 Rød chilipeber
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
8 spsk. Paprika, edelsuss
   
Energi:
KJ total 12229 (2911 kcal)
KJ pr. Pers. 2038 (485 kcal)
Vægt ialt 5000 gram
Vægt pr. Pers. 833 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 244 KJ (58 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)