Osmansk kødgryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Okseklump
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 400 g. 1 dåse vejer normalt 400 g.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Osmansk krydderi Kan købes i specialforretninger eller laves selv af:

0.5 tsk. muskatnød
1 spsk. kanel
1 spsk. nelliker
1 spsk. koriander
1 spsk. spidskommen
1 spsk. kardemomme
1 tsk. chili
1 spsk. sort peber
1 spsk. paprika
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8224 (1958 kcal)
KJ pr. Pers. 2056 (489 kcal)
Vægt ialt 2362 gram
Vægt pr. Pers. 590 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 348 KJ (82 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)