Squashkage 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
140 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
480 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
   
Energi:
KJ total 22817 (5432 kcal)
KJ pr. Pers. 1901 (452 kcal)
Vægt ialt 1928 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1183 KJ (281 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 42.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)