Gammeldags fastelavnsboller 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
  Dej:
375 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Gær, frisk
15 gram Kardemomme, stødt
   
  Marcipanmasse:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Ren rå marcipan
   
  Glasur:
350 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
20 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Hasselnøddeflager
   
Energi:
KJ total 35250 (8392 kcal)
KJ pr. stk. 1762 (419 kcal)
Vægt ialt 2025 gram
Vægt pr. stk. 101 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1740 KJ (414 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 23.3 gram
Kulhydrat 47.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)