Ostegratineret spidskål med citron og svinekotelet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kål:
500 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
200 gram Feta. 40+
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 bdt. Kørvel, frisk
0.25 bdt. Estragon, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kød:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
100 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 spsk. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 12317 (2932 kcal)
KJ pr. Pers. 3079 (733 kcal)
Vægt ialt 2489 gram
Vægt pr. Pers. 622 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 494 KJ (117 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)