Dorthes mazarinkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Kogte kolde kartofler
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Mandelessens
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
20 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
10 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Energi:
KJ total 13545 (3225 kcal)
KJ pr. Pers. 1693 (403 kcal)
Vægt ialt 1045 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1296 KJ (308 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 10.8 gram
Kulhydrat 48.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)