Champignonsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

12.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 3231 (769 kcal)
KJ pr. Pers. 807 (192 kcal)
Vægt ialt 1953 gram
Vægt pr. Pers. 488 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 165 KJ (39 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)