Havrebrød - Havregrynsbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
750 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Hvedeklid 1 dl. vejer 25 gram.
   
  Pynt:
Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Energi:
KJ total 13966 (3325 kcal)
KJ pr. Brød 13966 (3325 kcal)
Vægt ialt 1495 gram
Vægt pr. Brød 1495 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 934 KJ (222 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 44.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)