Gaffelkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 48 Stk.
Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 14302 (3405 kcal)
KJ pr. Stk. 297 (70 kcal)
Vægt ialt 770 gram
Vægt pr. Stk. 16 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1857 KJ (442 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 22.7 gram
Kulhydrat 55.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)