Fiskefileter i urtesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
2 tsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Jævning
   
  Grøntsagsrisott:
4 dl. Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
200 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
6 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 14890 (3545 kcal)
KJ pr. Pers. 3722 (886 kcal)
Vægt ialt 4654 gram
Vægt pr. Pers. 1163 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 319 KJ (76 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)