Brombærmuffins II næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
150 gram Brombær, friske
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 11805 (2810 kcal)
KJ pr. stk. 983 (234 kcal)
Vægt ialt 870 gram
Vægt pr. stk. 72 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1356 KJ (323 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 17.6 gram
Kulhydrat 37.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)