Fastelavnsboller 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 32 stk.
Ingredienser:
  Dej:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Gær, frisk
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Remonce:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Ren rå marcipan
   
  Fyld:
  Kagecreme eller marmelade
   
  Pynt:
  Glasur
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 23121 (5505 kcal)
KJ pr. stk. 722 (172 kcal)
Vægt ialt 1537 gram
Vægt pr. stk. 48 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1504 KJ (358 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 18.3 gram
Kulhydrat 43.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)