Creme Fraiche sild 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Marineret kryddersild Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
3 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
0.25 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
0.75 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5897 (1404 kcal)
KJ pr. Pers. 1474 (351 kcal)
Vægt ialt 607 gram
Vægt pr. Pers. 151 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 970 KJ (231 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 22.0 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)