Lones lækre gryderet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Bacon i tern
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
0.5 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Timian, tørret
Basilikum, tørret
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 7559 (1799 kcal)
KJ pr. Pers. 1889 (449 kcal)
Vægt ialt 2062 gram
Vægt pr. Pers. 515 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 366 KJ (87 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 16.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)