Boller (hurtige) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
100 gram 5-korns blanding 5-korns blanding består af:
Knækkede hvedekerner, knækkede rugkerner, sesamfrø, solsikkerkerner, hørfrø.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Gær, frisk
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 11536 (2746 kcal)
KJ pr. stk. 721 (171 kcal)
Vægt ialt 1231 gram
Vægt pr. stk. 76 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 937 KJ (223 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 34.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)