Laks i fad - nemt og hurtigt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Basilikum, tørret
1 tsk. Oregano, tørret
2 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
400 gram Helbladet spinat, frost
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 13037 (3104 kcal)
KJ pr. Pers. 3259 (776 kcal)
Vægt ialt 3274 gram
Vægt pr. Pers. 818 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 398 KJ (94 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)