Nøddeflorentiner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 10 stk.
Ingredienser:
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Smørcremen:
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
80 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
   
  Pynt:
75 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 14875 (3541 kcal)
KJ pr. stk. 1487 (354 kcal)
Vægt ialt 667 gram
Vægt pr. stk. 66 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2230 KJ (531 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 39.5 gram
Kulhydrat 41.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)