English Breakfast (æggekage) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 ds. Hvide bønner i tomatsauce, baked beans, konserves 1 dåse hvide bønner i tomatsauce, (baked beans) vejer 425 gram.
3 Kogte kolde kartofler
0.5 pk. Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4926 (1173 kcal)
KJ pr. Pers. 2463 (586 kcal)
Vægt ialt 1245 gram
Vægt pr. Pers. 622 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)