Kyllingefrikadeller 06 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
100 gram Feta. 40+
50 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
50 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
1 tsk. Salvie, tørret
1 tsk. Rosmarin, tørret
1 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Citronpeber
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Fuldkornshvedemel
1 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6365 (1515 kcal)
KJ pr. Pers. 1591 (378 kcal)
Vægt ialt 1028 gram
Vægt pr. Pers. 257 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 619 KJ (147 kcal)
Protein 13.8 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)