Ølbraiseret svinekæber næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1000 gram svinekæber - kæbeklumper
   
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Mørk øl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
   
  Sovs:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 15106 (3596 kcal)
KJ pr. Pers. 2517 (599 kcal)
Vægt ialt 2698 gram
Vægt pr. Pers. 449 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 559 KJ (133 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)