Moderne æggekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 skiver Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
   
Energi:
KJ total 5881 (1400 kcal)
KJ pr. Pers. 2940 (700 kcal)
Vægt ialt 973 gram
Vægt pr. Pers. 486 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 604 KJ (143 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)