Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kødsovs 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
500 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Champignon, glas 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
   
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 spsk. Timian, tørret
0.5 spsk. Paprika, rosen
   
Energi:
KJ total 10109 (2406 kcal)
KJ pr. Pers. 2527 (601 kcal)
Vægt ialt 3054 gram
Vægt pr. Pers. 763 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 331 KJ (78 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)