Rabarbersaft næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
2000 gram Rabarber, renset vægt
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   
Energi:
KJ total 7254 (1727 kcal)
KJ pr. Portion 7254 (1727 kcal)
Vægt ialt 3300 gram
Vægt pr. Portion 3300 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 219 KJ (52 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)