Sirupskage (Sønderjysk) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Dej:
290 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Creme:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 tsk. Romessens
   
  Pynt:
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Energi:
KJ total 16078 (3828 kcal)
KJ pr. Portion 16078 (3828 kcal)
Vægt ialt 1175 gram
Vægt pr. Portion 1175 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1368 KJ (325 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 57.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)