Koteletter med ovnbagt spidskål og krydderurter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1000 gram Kartofler, nye
   
  Krydderurter:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Kørvel, frisk
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Estragon, frisk
   
Energi:
KJ total 10353 (2465 kcal)
KJ pr. Pers. 2588 (616 kcal)
Vægt ialt 2682 gram
Vægt pr. Pers. 670 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 386 KJ (91 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)