Yggenyk Kager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 80 stk.
Ingredienser:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Hjortetaksalt
   
Energi:
KJ total 22694 (5403 kcal)
KJ pr. stk. 283 (67 kcal)
Vægt ialt 1310 gram
Vægt pr. stk. 16 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1732 KJ (412 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 20.0 gram
Kulhydrat 53.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)