Bagt æblekage med nødder Glutenfri næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
6 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
1.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 9394 (2236 kcal)
KJ pr. Portion 9394 (2236 kcal)
Vægt ialt 1268 gram
Vægt pr. Portion 1268 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 740 KJ (176 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 17.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)