Grøn kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Romaine salat Et hoved Romaine salat vejer ca. 250g.
500 gram Kogte kolde kartofler
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
  Dressing:
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 3229 (768 kcal)
KJ pr. Pers. 807 (192 kcal)
Vægt ialt 1139 gram
Vægt pr. Pers. 284 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 283 KJ (67 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)