Gammeldaws æggekage med flæsk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
400 gram Røget flæsk
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 skiver Rugbrød. fuldkorn 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
0.5 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 12611 (3002 kcal)
KJ pr. Pers. 3152 (750 kcal)
Vægt ialt 1686 gram
Vægt pr. Pers. 421 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 748 KJ (178 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)