Citronkager med rabarbercreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portioner 1 Portioner
Ingredienser:
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
   
  Rabarbercreme:
200 gram Rabarber, renset vægt
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
Energi:
KJ total 18529 (4411 kcal)
KJ pr. Portioner 18529 (4411 kcal)
Vægt ialt 1441 gram
Vægt pr. Portioner 1441 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1285 KJ (306 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 18.2 gram
Kulhydrat 32.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)