Chokoladelagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
6 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Perfect Strø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Søder 1:2½
1 tsk. Perfect Strø = 2½ tsk. sukker
1 tsk. Perfect Strø = 12,5 g sukker
1 spsk. Perfect Strø = 37,5 g sukker
10 g Perfect Strø = 25 g sukker
1 dl Perfect Strø = 250 g sukker
100 g sukker = 40 g Perfect Strø
3 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
   
  fyld:
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
lidt Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 10935 (2603 kcal)
KJ pr. Pers. 911 (216 kcal)
Vægt ialt 1130 gram
Vægt pr. Pers. 94 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 967 KJ (230 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 24.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)