Rababerpie med smuldredej næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
400 gram Rabarber, renset vægt
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Smuldredej:
125 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 11289 (2687 kcal)
KJ pr. Pers. 1411 (335 kcal)
Vægt ialt 1090 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1035 KJ (246 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 43.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)