Gule ærter med flæsk, medister og rugbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Svinebryst. kogestykke med svær. rå
500 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Gule ærter (flækærter). rå
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Timian, frisk
   
250 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
250 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
250 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 22784 (5424 kcal)
KJ pr. Pers. 5696 (1356 kcal)
Vægt ialt 3050 gram
Vægt pr. Pers. 762 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 747 KJ (177 kcal)
Protein 10.9 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 15.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)